Escape Room Veluwe

Ben jij klaar voor een ondergronds avontuur in onze Escape Room op de Veluwe? Heb jij de vaardigheden die nodig zijn om het mysterie van de mijn te ontrafelen en de schat te vinden? Stap dan in de Mine Secret Experience bij Escape Room op de Veluwe en ga samen met je vrienden, familie of collega’s de uitdaging aan waarover nog lang nagepraat gaat worden!

The Mijn

Onder een karakteristieke oude fabriek in Ermelo op de Veluwe liggen de gangenstelsels van een eeuwenoude mijn verborgen. Volgens de legende is ergens diep weggestopt in de mijn een schat te vinden. Zo’n 100 jaar geleden hebben de eigenaar van de mijn en een drietal mijnopzichters hier uitvoerig naar gezocht, maar zelfs zij konden niets boven water krijgen. Sindsdien is de mijn jarenlang volledig afgesloten geweest. Nu is de mijn weer geopend voor bezoekers en gaat de zoektocht verder. Lukt het jullie wel om de legende te ontrafelen?

Dubbele kamer bij Escape Room op de Veluwe

De Escape Room vlakbij op de Veluwe heeft een dubbele kamer die tegelijkertijd geboekt kan worden. Tot 14 personen kan er tegelijkertijd gespeeld worden, per kamer kunnen er maximaal 7 personen deelnemen

Escape Room bij op de Veluwe; reserveer vandaag nog

Durf jij de Mine Secret Experience aan te gaan? Reserveer dan direct bij de Escape Room op de Veluwe! Zo ben je er zeker van dat er op de gewenste datum en tijd plek is voor jouw groep.
Reserveren kan eenvoudig online worden gedaan, klik hier.

Onze Escape Room vlakbij op de Veluwe is gevestigd in Ermelo en ook goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Nijkerk, Zeewolde, Putten, Harderwijk, Nunspeet, Zwolle,  en omgeving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden - powered by Tatof