Escape Room Elburg

Ben jij klaar voor een ondergronds avontuur in onze Escape Room vlakbij Elburg? Heb jij de vaardigheden die nodig zijn om het mysterie van de mijn te ontrafelen en de schat te vinden? Stap dan in de Mine Secret Experience bij Escape Room bij Elburg en ga samen met je vrienden, familie of collega’s de uitdaging aan waarover nog lang nagepraat gaat worden!

The Mijn

Onder een karakteristieke oude fabriek in Ermelo vlakbij Elburg liggen de gangenstelsels van een eeuwenoude mijn verborgen. Volgens de legende is ergens diep weggestopt in de mijn een schat te vinden. Zo’n 100 jaar geleden hebben de eigenaar van de mijn en een drietal mijnopzichters hier uitvoerig naar gezocht, maar zelfs zij konden niets boven water krijgen. Sindsdien is de mijn jarenlang volledig afgesloten geweest. Nu is de mijn weer geopend voor bezoekers en gaat de zoektocht verder. Lukt het jullie wel om de legende te ontrafelen?

Dubbele kamer bij Escape Room bij Elburg

De Escape Room vlakbij Elburg heeft een dubbele kamer die tegelijkertijd geboekt kan worden. Tot 14 personen kan er tegelijkertijd gespeeld worden, per kamer kunnen er maximaal 7 personen deelnemen

Escape Room bij Elburg; reserveer vandaag nog

Durf jij de Mine Secret Experience aan te gaan? Reserveer dan direct bij de Escape Room vlakbij Elburg! Zo ben je er zeker van dat er op de gewenste datum en tijd plek is voor jouw groep.
Reserveren kan eenvoudig online worden gedaan, klik hier.

Onze Escape Room vlakbij Elburg is gevestigd in Ermelo en ook goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Nijkerk, Zeewolde, Putten, Harderwijk, Nunspeet, Zwolle, de Veluwe en omgeving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden - powered by Tatof